Voortborduren Club Jazz on the Waves

Nieuwe plannen bijna rond voor seizoen '23/'24!

Beste jazzliefhebbers,

We hebben het nieuwe programma voor de komende wintermaanden zo goed als rond. Het ziet er weer veelbelovend uit. Nog deze maand zal het jullie worden toegestuurd.
Maar wellicht een leuk opwarmertje: zondag 13 augustus a.s. om 16:00 uur treedt de Texelse Jazzband Eline op in De Waldhoorn, het dorpshuis van Den Hoorn. De entree is gratis.

Geweest in 2023:

Nieuw: Club Jazz on the Waves

Omdat er voortdurend muziekliefhebbers zijn die blijven vragen wanneer er weer eens een mooi jazzconcert op het eiland te beleven valt...
Omdat er voortdurend jazzmuzikanten blijven informeren wanneer er weer eens op Texel opgetreden mag worden...
Omdat er voortdurend mensen zijn die vragen wanneer Jazz on the Waves weer eens een optreden regelt van een Vloeimans, een Dulfer, een Bennink, een Goudsmit, een Borstlap, een Honing, een...
Daarom heeft de organisatie van weleer de draad weer opgepakt, maar in een ander format: Club Jazz on the Waves. In 2017 heeft een bescheiden laatste editie van het Festival plaatsgevonden. Daarna is er onder de noemer van Jazz on the Waves nog wel een enkel concert georganiseerd.
In samenwerking met de Cultuurcommissie van Dorpscommissie Den Hoorn willen we zo de Jazz terugbrengen op Texel! Hierbij kunnen we gebruik maken van het podium van dorpshuis De Waldhoorn.
In plaats van een Festival met een programma voor één speciaal weekend, organiseert de Club vier concerten met gerenommeerde jazzmuzikanten op evenzoveel verschillende zondagmiddagen in de periode van november tot en met april.

Lees verder onder de foto.
Waarom een Club?
Van een club kan iedereen lid worden en we willen een gegarandeerd aantal personen binnen halen, die een vast bedrag betalen voor de 4 concerten. Dus voor bezoekers gegarandeerd kaarten, voor muzikanten gegarandeerd liefhebbers, voor organisatie gegarandeerd bezoekers.

Tickets en info:

Muziek bindt en verbindt. U kunt van november tot en met maart op vier zondagmiddagen genieten van puike Jazzconcerten in De Waldhoorn, Herenstraat 30 in Den Hoorn. Aanvang concerten 16.00 uur

Tickets en info:
Serie van 4 concerten + ‘lidmaatschap’ van Club Jazz on the Waves (mogelijk t/m 05.11.22) voor slechts € 60,-.
Losse tickets:
06.11.22 – Dulfer! Total Response € 20
15.01.23 – Bennink, Van Gelder & Baas € 20
12.02.23 – Robin Nolan Trio € 20
12.03.23 – Vloeimans en Florizoone € 22,50
Reserveren per mail gewenst: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Belangstelling? Meld je aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

 

© Stichting Dromen. All rights reserved. Webdesign Heleen Vink.